TGK logo

Rólunk

Nagy László tulajdonos 20 évig foglalkozott különböző gépek és berendezések szervízelésével, beállításával, készülékek, ülékek megmunkálásával, gyártásával.
Profiljai között fő tevékenység volt a műgyanta öntési eljárással készült fészkek, munkadarab tájolók, darabvédők öntése. László mechanikus és gyártásszervezési látásmódja kiemelkedő volt korábbi munkahelyein.

Pócza Ákos tulajdonos 9 éves konstruktőri és projekt koordinátori tapasztalattal rendelkezett, a kis készülékek tervezésétől kezdve a komplett automatizált gépsorok telepítésén át széles látásmódot tudhat magának az iparban.
Számos autóipari cég számára tervezett automata robotos cellákat, szállítószalagokat, csavarozó rendszereket.

A két tulajdonos társulása eredményeképp jött létre a TGK Szolgáltató Kft. 2018 első negyedévében. Az első két betű a tulajdonosok erősségeit és tapasztalatait jellemzi, míg a harmadik betű a kettő kohézióját szemlélteti.
Tervezés, Gyártás, Kivitelezés, ahogy minket ismernek TGK Szolgáltató Kft. „Nagy tapasztalattal és kellő referenciával rendelkezünk a sorozatgyártás területén, ezt felhasználva próbáljuk az általunk egyedileg tervezett és gyártott berendezéseket kivitelezni, majd optimalizálni a vevői igények szerint. „ „Vállalkozásunk 2019 májusában MSZ EN ISO 9001, valamint MSZ EN ISO 14001 tanúsítást szerzett, szem előtt tartva partnereink magasfokú kiszolgálását, valamint a környezet megóvását.”

Cégünk ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer alapján üzemel.
Az irányítási rendszer alkalmazási területe:
Egyedi gépek, célgépek, berendezések, készülékek, gyártósorok és rendszerek fejlesztése, tervezése, gyártása, szerelése és üzembe helyezése. Az általunk gyártott gépekre, berendezésekre CE minősítést adunk.
Kitűzött célunk, hogy a TGK Szolgáltató Kft ne csak egy gépgyártó legyen a sok közül, hanem egyenlő legyen a minőséggel és a megbízhatósággal. Célunk, hogy a vevőinkkel közösen szorosan együttműködve találjunk olyan ipari megoldásokat az adott feladatra, amelyek mind technológiában mind hatékonyságban versenyképesek legyenek. Az általunk gyártott és kivitelezett gépeknél, berendezéseknél igyekszünk ezt a szemléletet követni, hisszük, hogy a jövő a folyamatos fejlődésben van.
Keressük a további új partneri kapcsolatokat, új kihívásokat, továbbá nagy hangsúlyt fektetünk saját fejlődésünkre. Új gépek, berendezések beszerzésére, humánerőforrás bővítésére és továbbképzésére.